Emas 24K – Independent Gold™

-DEALER-


shop-euro

PENGEDAR & PENGUSAHA EMAS

1. WAN MOHD ROSWANDY [ 017-3060664 ] Kuala Lumpur & Selangor

2. SYIFA [ 017-9867706 ] Kuala Lumpur & Pahang

3. NORHAFIZI HASHIM [ 017-2361609 ] Kuala Lumpur & Selangor

4. DAYANG SALBIAH [ 013-8529000 ] K.Kinabalu, Papar, Beaufort, Sipitang

5. SHAMSUL ANUAR MD.ALI [ 012-9313145 ] Goldcrest Pavilion Sdn Bhd

6. ABU MUAZ [ 019-5597837 ] Kedah, Perlis & Pulau Pinang

7. AZHARI AFA GOLD [ 019-2642849 ] Kota Bahru, Negeri Kelantan

8. M.JAMALUDDIN KHALID [ 013-3852367 ] Kuala Lumpur & Selangor

9. SHAM SEMEZER [ 019-4206234 ] Jitra, Alor Setar, Negeri Kedah

10. MOHD FAZLI @ POKLI [019-3516478 ] Putrajaya & Kuala Lumpur

11. MOHD NAZRI [019-2322469] Etika Emas Estet – Kuala Lumpur

12. PUDIN [012-5591037] Menjual Emas Public Gold & Dinar

13. Mr.Goldman [ goldman999.9@hotmail.com ] Menjual Emas Pamp Suisse

14. Nafisah Mohammad [ 013-349 1174 ] Menjual Emas & Perak (KL, Selangor, Nilai, Melaka & Kuching)

 

+ Hantar reply berserta nama penuh dan no.telefon untuk disenaraikan dalam page ini, perkhidmatan ini diberi PERCUMA!


 

http://www.emailcashpro.com

BLOGGER EMAS MALAYSIA


1. www.dinarkedah.blogspot.com – Dinar Gold Enterprise

2. www.sax-gold.blogspot.com

3. www.pampsuisse.blogspot.com – EZY Fine Gold

4. www.ideabusiness-fadil.blogspot.com

5. www.coretanpaklong97.blogspot.com

6. www.mungkinscam.blogspot.com

7. www.goldparadise2u.blogspot.com – Goldcrest Pavilion Sdn Bhd

8. www.tuahgold.weebly.com

9. www.malaysiangold.com

10. www.semezer82.blogspot.com

11. http://www.SaudagarEmas.com – Saudagar Emas Trading

12. www.pokli77.blogspot.com

13. www.pelaburan-emas.blogspot.com

14. www.pang5mato3.blogspot.com

15. www.thegolddinar.blogspot.com

16. www.ceritaemas.blogspot.com

17. www.afagold.com.my – AFA Gold Sdn Bhd

18. www.etikaemas.com – Etika Emas Estet Sdn. Bhd

19. www.nuaraca.blogspot.com

20. www.dhiyaemas.blogspot.com

21. www.merakbiru.com

22. www.emasTerpakai.com

23.  www.logamkaya.blogspot.com

24.  www.geturgold.blogspot.com - Nafisah Mohammad (Public Gold Dealer) – nafisah1912@gmail.com


BLOGGER EMAS INDONESIA


1. www.full-emas.blogspot.com

2. www.duniaemas.blogspot.com

3. www.emaspermata.blogspot.com

63 Responses to "-DEALER-"

0173060664

Goldcrest Pavilion sdn bhd menjual syiling emas,dinar,jongkong emas.
telefon 0129313145 (shamsul)

beli emas dgn syarikat sya,minimum 100g emas Pamp Suisse,ada dua pakej.
1.Beli utk simpan sendri ( dapat potongan 8% )dari harga semasa(outright purchase)
2.Beli dan simpan di bank rakyat,ikat perjanjian(kontrak)dengan kami selama 6 bulan.
i. Selama 6 bulan emas anda di bank rakyat,anda akan dibayar rm300 sebulan selama 6 bulan mengikut tarikh anda beli.(kalau beli pada 1.03.09 akan dapat bonus pertama pada 1.04.09,begitulah seterusnya )
ii.2 minggu sebelum cukup 6 bulan,kami akan hubungi anda utk bertanya adakah ingin menyambung kontrak simpan di bank rakyat atau hendak ambil semula emas anda. Mungkin anda ingin simpan sendiri atau hendak jual ketika harga naik..?terpulang
3. jika berminat atau ingin tahu lebih lanjut hubungi sya : 0179867706

Salam…. Kami menjual dan membeli emas dinar 1, 5 & 10 dinar dan bar 20, 50 & 100g dengan harga semasa. Penghantaran segera di sekitar Kedah, Perlis & P Pinang. Emas terpakai juga diterima dengan harga semasa emas dengan susut nilai yang sangat rendah 5%.

Hubungi :
Abu Muaz | 019-559 7837 | 019 – JKY STEP
ARAH MEGA ENTERPRISE
SUNGAI PETANI, KEDAH

++ Tawaran Istimewa : Ensiklopedia Kanak-Kanak Muslim | (15 Jilid) Harga : 1 Dinar

salam…sy nak tanye psl penjualan wang dinar tu,duit kertas ke duit syiling..?

Wang dinar iraq ada, dinar emas pun ada ;)

salam, saya hanya wakil drp AFA Gold di Kelantan. Utk porogram AFA Gold atau membeli emas dgn harga GIA.. boleh contact saya d Kota Bharu
019 2642849

Salam.

Saya berbesar hati sekiranya dapat bersama-sama promosikan emas dan dimasukkan nama sebagai pengedar emas dan blogger emas dalam group ini.

Syarikat kami, Saudagar Emas Trading, menjual dan membeli emas, barang kemas dan surat pajak gadai. Sekiranya anda di sekitar Bandar Tun Razak, Cheras, Ampang, Ulu Kelang, Wangsa Maju dan di kawasan sekitar, bolehlah kita berjumpa.

Kepada yang berminat, sila hubungi saya Master Jamaluddin Khalid 013-385 2367

Web telah bertukar.

Sila rujuk

http://www.saudagaremas.com

atau

http://www.saudagardirham.com

Terima kasih

Saya doakan semoga saudara sukses dalam bidang emas dan perak. amin….

Nak minta tuan admin tukarkan web saya di senarai BLOGGER EMAS MALAYSIA di no 11 daripada http://www.publicgold2u.com kepada http://www.saudagaremas.com

Terima kasih.

slam master jamaludin khalid..mcmane yer klau sy mau menjual emas 24k berbentuk barangan spt souvenir..<model kereta roll royce dan terdpt austrian crystal di bhg tayar model keret tersebut…di mana sy boleh menjualnya..?

boleh tengok gambar tak? camner nak nampak :P

Opps tertinggal. Boleh juga hubungi email saya, publicgold2u@gmail.com dan layari web http://www.publicgold2u.com

Terima kasih.

Master Jamaluddin Khalid

apa daaa opsss….hehehe :-P

Wah…. ramai blogger kat sini…..

Ok laaa tue, makin lama makin ramai laa blogger, blooger’s & bloggerst…hehehehe

Selalu-selalu kesini untuk mendapatkan maklumat yer.
tak banyak, sikit pun ok.

blogger kat sini bukan sekadar blogger biasa, mereka adalah Pengedar Emas di Malaysia.

you can call or visit their website too! ;D

Lepas koperasi kita boleh buat Gold Bloggers Meeting hu hu hu

Eh..eh…mana tahu nie….hahaha, ok gak tue, kita meeting kat kedai mamak lerr, baru laa nostalgik. Tajuknya: ” 2010 GOLD BLOGGER BERSATU “

Setuju beb!!!, ko jadi Pengerusi laaa, amacam? hehehe
aku sokong dan cadangan ditutup. ;-)

ramainya kat sini..bagus2..leh belajar n mengembangkan ilmu pada orang yang tak tau lagi psal mas ni..

untuk sapa2 yang nak beli emas dinar Public Gold 1 dinar, 5 dinar, 10 dinar, 50g coin gold, 20g gold bar, 50g gold bar 100g gold bar boleh order kat cek..harga ikut harga semasa..boleh booking dengan deposit..
(area jitra/alor setar dan sewaktu dengannya)
hubungi : 019.420.623.4

salam

sapa berminat nak beli emas- Public Gold

1) Simpan duit dalam bentuk emas….return 25-30% setahun..lagi hebat dari ASB
2) Kalau nak guna duit boleh jual balik kat saya..tolak 5-6% sahaja…..walaupun emas public tu dah rosak/koyak/kemek dll…..janji berat masih sama

pokli
019 3516478

http://pokli77.blogspot.com/

Pokli, aku dah add mu dalam post ‘Pengedar Emas Bertauliah’ hehehehe
harap-harap banyak laa sales ko nanti.

http://pokli77.blogspot.com/

saya pon jual beli emas public
019 3516478

terima kasih BRO….semoga kita sama2 berjaya

Berjaya dengan jayanya…yeahhhh :D

Salam semua…
T/kasih Mr Anuar kerana update latest news…

29 May 2009 – Ekonomi Negara Malaysia akan menguncup antara -4.0 dan -5.0 peratus tahun ini (2009).

ekonomi menguncup maknanya tidak berkembang, inflasi meningkat, nilai ringgit susut, kos barangan / perkhidmatan akan meningkat, termasuk emas yang tuan2 niagakan sekarang

29 May 2009 – Pasaran Saham Terus Terjejas oleh tinjauan ekonomi yang lembap.

pelabur saham tidak akan memasuki pasaran, sebaliknya mereka akan beralih kepada pelaburan yang lebih stabil – emas lagi

good luck pedagang2 emas….

Owhhh… itu semestinyaa, di harap…inflasi dunia ini, semakin ramailah dikalangan kita yang beralih ke Pelaburan Emas. “Tukarkan duit fiat anda kepada Emas”. itulah slogan kita (Pelabur,Peniaga,Pengusaha dan blogger emas).

Salam,

Terima kasih kerana add blog saya dlm blogger emas Malaysia.
Saya belum lagi nak jual emas saya ni sebab nak tunggu naik & naik lagi so betullah tukarkan drp duit ke emas ni menguntungkan kita.
Sepatutnya kerajaan Malaysia lebih menyimpan emas di masa sekarang tetapi hanya sedikit saja reserve emas Malaysia & sebagai rakyat yg sedar ttg emas ni so ramai2 lah kita lebihkan simpanan kita dlm emas.

Okies. No problemo…. sekarang blog tue dah leh kongsi maklumat ngan semua pembaca blogger emas di internet.

salam saya menjual barang kemas 916 yang ditempah

Sila berikan ‘detail’ supaya saya boleh memasukan maklumat tentang perniagaan anda.

Contohnya-

Nama:
Kawasan Perniagaan:
Jenis Perniagaan:
Email:
HP/ Tel No.:
Website/blog:

Kerjasama anda saya sangat hargai.
terima kasih.

Nama: Muhamad Shafudin Saad@Pudin
Kawasan Perniagaan: Sungai Buloh, Shah Alam, P. Jaya
Jenis Perniagaan: Menjual&membeli emas&dinar Public Gold.
Email:butter_80@yahoo.com
HP/ Tel No.:012-5591037
Website/blog: http://logamkaya.blogspot.com/

Saya amat berterima kasih kpd En Anuar klu menolong saya mengiklankan produk saya.

Sekian, TK

Saya berminat untuk membeli pamp suisse @ public gold 100 Gram. Ada sesiapa yang boleh tawarkan harga terbaik, sila maklumkan saya
hattajopri (aT) gmail.com

terima kasih.

Salam,

Ingin mendapatkan emas&dinar Public Gold, bolehla hubungi saya di talian 012-5591037@e-mail ke butter_80@yahoo.com @layari http://logamkaya.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut & harga semasa. Kalau dah beli, nak jual dekat saya pun saya terima. Area yg di cover Sg Buloh, Shah Alam, P Jaya.

TK.,ingat “simpan emas hidup sejahtera”, Insyaallah.

ETIKA EMAS ESTET SDN. BHD.(774324-V)
B2-03, 2nd Floor, Megan Ambassy, 225 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
Tel; 03-2171 2771, 03-2166 4772, 03-2166 5772 Fax; 03-2166 4773

Syarikat menjual dan membeli emas 999.9 dalam bentuk bar. Syarikat ini juga menyediakan program yang boleh menambah pulangan LUMAYAN kepada pelanggan (program selepas jualan).

PROGRAM PERTAMA
– pelanggan membeli emas daripada ETIKA dan menyimpan sendiri emas tersebut.
– contoh;
100g emas= harga semasa bank rakyat + 5% = HARGA EMAS ETIKA
1g=RM130/g + 5%= RM 13000 +RM 650
= RM 13650
– yuran perjanjian= RM 100
– jumlah = RM 13750
– 100g emas 999.9 = RM 13750 (harga emas ETIKA)
– pelanggan menyimpan sendiri emas tersebut.
– pelanggan akan mendapat diskaun bulanan sebanyak RM 100 sebulan selama 6 bulan.
– RM 100 x 6 bulan = RM 600
– selepas 6 bulan, perjanjian tamat.
– pelanggan;
– boleh terus menyimpan emas tersebut, atau
– boleh menjual kepada ETIKA EMAS. ( harga jual = tolak 3% dari harga
Semasa Bank rakyat).
( pelanggan tidak boleh menyambung atau mengulangi program ini).

PROGRAM KEDUA
– pelanggan membeli emas daripada ETIKA dan menyimpan emas tersebut ( AR-RAHNU) di bank.
– bank yang terlibat ;
1- BANK RAKYAT. 3- AR-RAHNU
2- AGRO BANK.
– harga belian sama seperti di program pertama.
– contoh;
100g emas= harga semasa bank rakyat + 5%= HARGA EMAS ETIKA
1g=RM130/g + 5% = RM 13000 + RM 650
=RM13650
– yuran perjanjian = RM 100
– = RM13750
– 100g =RM 13750
– etika akan menambah 100g emas 999.9 untuk setiap pembelian 100g emas 999.9 pelanggan.
– contoh;
-100g(pelanggan) + 100g(ETIKA) = 200g (atas nama pelanggan)
– kedua-dua emas ini akan di pajakkan atas nama pelanggan.
– selama 6 bulan, pelanggan akan akan mendapat diskaun bulanan sebanyak RM 300 setiap bulan.
– RM 300 x 6 bulan =RM 1800.
– selepas 6 bulan, perjanjian tamat.
– pelanggan;
– boleh terus menyimpan emas tersebut, atau
– boleh menjual kepada ETIKA EMAS( harga jual; – tolak 3% dari harga
Semasa bank rakyat), atau
-boleh menyambung / mengulangi program ini.

PROGRAM KETIGA

– pelanggan mempunyai emas (barang kemas) 916 dan ingin mendapatkan diskaun bulanan.
– pelanggan membawa emas 916 tersebut ke ETIKA EMAS.
– emas 916 pelanggan perlu menyamai nilai emas 999.9 ETIKA.
– contoh;
140g (emas pelanggan) = 100g(ETIKA EMAS)
– pelanggan akan mendapat diskaun bulanan sebanyak RM 150 sebulan selama 6 bulan.
– selepas 6 bulan, perjanjian tamat.
– pelanggan;
– boleh menyambung / mengulangi semula program ini,

PROGRAM KE EMPAT

– pelanggan membeli secara borong di ETIKA EMAS TRADER ( KLCC).
– minimum pembelian adalah 5kg.
– harga emas mengikut harga pasaran antarabangsa ( LOCO LONDON) + 5% ( tidak tetap).

JIKA ANDA BERMINAT / INGIN TAHU LEBIH LANJUT, SILA HUBUNGI PEGAWAI PEMASARAN ETIKA EMAS ESTET SDN. BHD :

EN MOHD NAZRI
( PHYSICAL GOLD TRADER)
019-2322469

Ok.. Terima kasih dengan informasi mengenai Etika Emas, akan saya updatekan nama saudara didalam webpage ini.
Diharap dengan penjelasan saudara dapatlah menarik seramai mungkin pelabur2 emas Malaysia.

“Majulah Emas Untuk Semua”

Salam En. Anuar,

Tumpang iklan..Saya agen Public Gold area Sg. Buloh, Petaling Jaya, Shah Alam..
Barangsiapa yg nak dapatkan produk2 dr Public Gold bolehlah contact saya di
http://logamkaya.blogspot.com/@ call 012-5591037

Sekian, tk.

Wasalam en.pudin,

mahu tumpang iklan apa salahnya, saya sangat2 berbesar hati.
Inilah yang dinamakan kebajikan untuk semua.
bila semakin lama dan semakin ramai blogger, pengedar & pengusaha,
semakin kukuh kekuatan kita didalam perniagaan emas.

Akhir kata, selamat berkebun emas :D

Swissgold@emas24K

TK banyak2 En. Anuar..Tolong-menolong sesama Islam. Hutang emas bleh dibayar,hutang budi dibawa mati..:-)

Salam, lama tak dgr berita…. amacam sihat ka…

Salam Sax-gold, ada kat rumah, ulang alik keje, exam paper student aku banyak nak kene tanda, uploading tue yg pening sket kat server putrajaya. lepas raya nie baru laa free.. hehehehe

sihat wal aaafiat….ko camner? apa cerita?

anyways, salam ramadan dan selamat berpuasa.

Ok selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya… Skrg ni slow sikit la lepas kes EEE tu… anyway sya buat jual beli sendiri2 jer… tp byk simpan dan koleksi hu hu hu

Ok

Salam, apa khabar… Selamat Hari Raya, belum terlambat lagi kut… hi hi hi
Nak info sikit… sesiapa nak beli penimbang emas 2 decimal area Kota Bharu boleh contant saya.

Satu lagi, sesiapa nak tempah Silver (raw material) leh call saya jugak. Nak tengok harga emas dan perak serta barangan lelong atau baru kat sini

http://sax-gold.blogspot.com atau

http://lelongemas.blogspot.com

Saya beroperasi di sekitar Kota Bharu.. tempat lain leh gak..

Terima Kasih bro… Salam

saya seorang dealer logam-logam berharga pelbagai jenis ,sesiapa berminat membeli emas tulen pamp suisse 100 gram dengan sijil emas baru dari switzerland sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com. harga saya paling murah di malaysia untuk komoditi yang asli.

And not experiential, the newspapers What?Work In such, everything ? They.Edge made of, the answers down.In Deutschland sind AR RAHNU, often has Tudor to change this.And services Each, training and disciplining.,

sila beli emas dengan saya
013 257 8630

Assalamualaikum wbt
Salam perkenalan. Saya Mohd Alif Nordin dari KL. Nak tumpang promote emas boleh? Kalau tak boleh, terus delete je ye. Terima kasih.

Terus terang saya cakap, saya sangat galakkan anda semua untuk libatkan diri dengan jual-beli emas ni sebanyak dan secepat mungkin! Semasa trend harga emas tengah naik ni, adalah lebih baik sekiranya sebahagian duit yang ada dalam ASB atau KWSP tu anda keluarkan dan jual-beli/melabur dalam emas.

Buat masa ni, serious…fokus lah pada EMAS! In the long run pun, melaburlah dalam emas.

Sekarang saya ada READY STOCK untuk:
1) emas 1 dinar
2) emas jongkong 20g
3) emas jongkong 50g
4) emas jongkong 100g

Harga adalah mengikut harga semasa yang dipaparkan di http://www.publicgold.com.my

Sila hubungi saya di 019-2624 250 untuk urusan jual-beli (utk lock harga dan set time dan tempat untuk urus niaga). Serah-terima emas dan duit mestilah pada hari yang sama anda lock price dengan saya.

NOTA: Anda tidak akan dikenakan ‘Delivery Charge’ yang mungkin menjangkau RM30 per unit seperti yg di charge oleh Public Gold, tetapi tawaran ini hanya terhad kepada pembeli di kawasan KL dan Selangor sahaja.

Terima kasih again tuan rumah! :)

ASRUL EFFENDI BIN SOIM
017-633 60 16
simpanemaspublic.blogspot.com

salam..sapa tau kt mana nak dptkan stok brg2 kemas spt rantai, gelang, cincin, mcm kt kedai mas tu
ada supplier ker yg htr? sapa ada kenal ek? sy nk beli nk bt jual, tp bukan dinar ke syiling yer..brg kemas perhiasan sahaja…
harap dpt membantu..tq

Wasssalm.saya ada menjual semua jenis barang yg tuan senaraikan tu

Salam..

saya memerlukan org yg boleh supply emas sebanyak 5000kg ,,sbb saya ada buyer genuine dia memerlukan emas sebayak itu..bank draft dh siap untuk membeli emas dgn harga satu kg RM125,000.00 ..sapa2 agak boleh supply sebayak itu saya amat memerlukan …betul2 genuine..sbb selama ini saya ada deal dgn satu mandate tapi dia sekadar main2 je..sapa2 yg betul2 mandate yg boleh sila contact saya yg bernombor 017673 6481

Salam,
En Khairul,
Can please add me to!
Saya jual and beli gold and silver product at a very competetive rate, except for Public Gold product la, nanti kena banned plak.
By the way, i have ready stock in hand, most of the time.
Area jualan for free delivery : KL, Selangor, Nilai, Melaka & kuching.
Call me : 013-349 1174
Email : nafisah1912@gmail.com
Blog : http://www.geturgold.blogspot.com

Jemput visit my blog to get latest info nak menjana duit ni.

Thanks,

Muhammad Hafizi Bin Khir Juahari – ( Serambi Budi Sdn Bhd / Serambi Emas ) – Kuala Lumpur, Selangor – 013-6281434 – hanya menjual barang kemas dan gold bar pamp suisse 24karat sahaja – tq admin…
fizi218@gmail.com

assalamualaikum wbt..

Saya juga aktif dalam Jual/Beli Emas ini.. blh terus hubungi saya utk harga terkini @ harga dealer … http://www.mksjewels.com.my

Syaiful – 0192573499

assalammualaikum..

saya ingin mencari dan ingin membeli emas 999.9 dalam kuantiti yang banyak
10kg setiap minggu
dengan harga RM 148/g
sekira nya ada sila hubungi saya 0123731277 bakhtiar samsul putrajaya

0169864761.membeli dan menjual emas di kuantan.

Menjual emas yang belum diproses dengan kuantiti yang besar, sila dapatkan info di http://www.marangold.com & email ke : info@marangold.com

Menjual dan membeli emas.untuk semua jenis

Membeli surat pajak.surat gadai.menjual emas baru.012-6462084

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Gold Visitor

  • 61,851 hits

Online User



Bookmark and Share

Harga Emas 24 Jam

[Most Recent Quotes from www.11.com.my]

Harga Emas Segram (RM$)

[Most Recent Quotes from www.11.com.my]

Retail Gold Price (October 2011)

Federation of Goldsmiths Jewellers Association of Malaysia (FGJAM)

999 Gold    :      RM200.00/gm
916 Gold    :      RM189.00/gm

835 Gold    :      RM1792.00/gm
750 Gold    :      RM155.00/gm
375 Gold    :      RM 84.00/gm


updated on 21 Oct 2011.

UOB Malaysia Gold Price

UOB Malaysia Gold Price

UOB Singapore Gold Price

UOB Singapore Gold Price

Indonesia Fine Gold Price

Logam Mulia Gold Price

Maybank Gold Saving 2009

DATE
SELL (RM/g)
BUY (RM/g)
13-Nov-2009
122.87
117.77

Kijang Emas 2009


Kijang
            Emas

FRIDAY 13 Nov 2009
Size Sell  Buy
1 oz (31.1gm) 3,884 3,653
1/2 oz (15.5gm) 1,979 1,827
1/4 oz (7.77gm) 1,008 913
 

Public Bank Gold Saving 2009

DATE
SELL (RM/g)
BUY (RM/g)
13-Nov-2009
123.37
118.57

Kelantan Gold Dinar 2009

DATE
SELL (1dinar)
BUY (1dinar)
13-Nov-2009
521.00
465.00

Public Gold 2009

 Size PG Sell PG Buy
20gm RM 2,703 RM 2,541
50gm RM 6,726 RM 6,356
100gm RM 13,389 RM 12,720

Retail Gold Price (Nov 2009)

Federation of Goldsmiths Jewellers Association of Malaysia (FGJAM)

999 Gold    :      RM142.00/gm
916 Gold    :      RM134.00/gm

835 Gold    :      RM122.00/gm
750 Gold    :      RM110.00/gm
375 Gold    :      RM 59.00/gm


updated on 05 Nov 2009.

Retail Gold Price (Sept-Oct 09)

999 Gold    :      RM135.00/gm
916 Gold    :      RM127.00/gm

835 Gold    :      RM117.00/gm
750 Gold    :      RM105.00/gm
375 Gold    :      RM 57.00/gm


Retail Gold Price (May-Aug 09

999 Gold    :      RM130.00/gm
916 Gold    :      RM122.00/gm

835 Gold    :      RM112.00/gm
750 Gold    :      RM101.00/gm
375 Gold    :      RM 55.00/gm


Retail Gold Price (April 2009)

999 Gold    :      RM125.00/gm
916 Gold    :      RM117.00/gm

835 Gold    :      RM108.00/gm
750 Gold    :      RM 97.00/gm
375 Gold    :      RM 53.00/gm


Retail Gold Price (March 2009)

999 Gold    :      RM130.00/gm
916 Gold    :      RM122.00/gm

835 Gold    :      RM112.00/gm
750 Gold    :      RM101.00/gm
375 Gold    :      RM 55.00/gm


Kitco Gold Spot Price



if(typeof(networkedblogs)=="undefined"){networkedblogs = {};networkedblogs.blogId=964317;networkedblogs.shortName="emas24k";}

Choose Your Language:

Free Gold Advertise


Free Gold Advertise


Free Gold Advertise


Free Gold Advertise

Currency Converter

Mudah.my/putrajaya

dajjal-small

BlogMalaysia Members

BlogMalaysia

Twitter.com/swissgold

My Twitter Updates

JutawanEmas ChatBox

JutawanEmas ChatBox

Gold Spot Price

GoldSpot Updates
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.